Ontdek Trevo - Klik hier

Wij helpen met jouw carrière

Tijd voor een volgende stap

Tijd voor iets anders, maar je wil er wel op vooruit. Snappen we! Vacatures genoeg gelukkig. Maar hoe vind je die toffe baan waar je elke dag met plezier naar toe gaat? Ons team heeft ruim 15 jaar ervaring met het begeleiden van vakmensen en professionals bij de volgende stap in hun carrière. Mogen we jou ook helpen? Dan zoeken we een werkgever die matcht met jouw wensen.

Ook voor interim en ZZP

Soms zijn er snel mensen nodig om projecten draaiende te houden. Mensen met bepaalde kwaliteiten. Een interimmer of ZZP-er is dan vaak de beste optie. Met ons team zorgen we ervoor dat ook tijdelijke vacatures snel en goed vervuld worden.

Aandacht voor jou

Een nieuwe stap op de arbeidsmarkt heeft grote impact. Op jezelf. Op je eventuele gezin. Daarom willen wij je leren kennen. Écht leren kennen. Bij ons geen wisselende aanspreekpunten, maar een vast en betrokken contactpersoon. Iemand die snel op je vragen reageert en als het moet ook buiten kantoortijden bereikbaar is. We houden van korte lijnen en houden ons aan afspraken. Eigenlijk behandelen we je zoals we zelf ook behandeld willen worden. Logisch toch?

Dennis

Denise

Vacatures (13)

Bekijk hier onze vacatures. Staat jouw droomvacature er niet tussen? Jammer! We maken toch graag kennis met je. Grote kans dat we een passende vacature kunnen vinden óf creëren binnen ons uitgebreide netwerk.