Ontdek Trevo - Klik hier

Het is nu uur

Tijd voor een nieuwe baan of werknemer!

Tijd voor Trevo

Vakmensen en professionals matchen met werkgevers in de vastgoedsector, zo omschrijven we ons werk. Maar eigenlijk matchen we mensen met mensen. Dat doen we met veel plezier. En met ruim 15 jaar ervaring.

Als werving- en selectiebureau hebben we de afgelopen jaren honderden mensen blij gemaakt met een nieuwe match. Met een enorm netwerk in de vastgoedsector vinden we ook jouw ideale match.

Specialisten in de vastgoedsector

Ons team is gespecialiseerd in de vastgoedsector. We werken veel met woningcorporaties, verhuurorganisaties en beheermaatschappijen. We gaan voor hen actief op zoek naar de juiste mensen, en we zoeken voor onze kandidaten actief naar de juiste organisaties. Is er een klik? Dan beginnen onze kandidaten direct, volgens een deta-vastcontract, via werving en selectie of op interim-basis. Maar net wat voor iedereen het beste uitkomt.

Ook voor
interim en ZZP

Soms zijn er snel mensen nodig om projecten draaiende te houden. Mensen met bepaalde kwaliteiten. Een interimmer of ZZP-er is dan vaak de beste optie. Met ons team zorgen we ervoor dat ook tijdelijke vacatures snel en goed vervuld worden.

√Čn dit is ons team

Ons team kent onze kandidaten en opdrachtgevers persoonlijk. Dat vinden we belangrijk.

Dennis

Denise

Zo, nu ken je ons.

Wij leren jou ook graag kennen. Dus, aan de slag :-)

Geen zin om
verder te klikken?

Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op.