Ontdek Trevo - Klik hier

We vinden jullie nieuwe medewerker

Uitgebreid netwerk van vakmensen en professionals

Tijd voor een nieuwe medewerker? Dan wil je iemand die bij jullie organisatie past. Logisch. We werven en selecteren ruim 15 jaar vakmensen en professionals voor de vastgoedsector en we kennen de branche als geen ander. We nemen de tijd om onze opdrachtgevers en onze kandidaten te leren kennen. Zo vinden we in ons uitgebreide netwerk altijd de juiste match voor jullie organisatie.

Ook voor interim en ZZP

Soms zijn er snel mensen nodig om projecten draaiende te houden. Mensen met bepaalde kwaliteiten. Een interimmer of ZZP-er is dan vaak de beste optie. Met ons team zorgen we ervoor dat ook tijdelijke vacatures snel en goed vervuld worden.

Aandacht voor jullie

Een nieuwe medewerker heeft grote impact. Op de medewerker zelf, op het team en op de werkzaamheden. Daarom willen wij jullie leren kennen. Écht leren kennen. Bij ons geen wisselende accountmanagers, maar een vast en betrokken contactpersoon. Iemand die snel op jullie vragen reageert en als het moet ook buiten kantoortijden bereikbaar is. We houden van korte lijnen en houden ons aan afspraken. Eigenlijk behandelen we jullie zoals we zelf ook behandeld willen worden. Logisch toch?

Denise

Dennis