Ontdek Trevo - Klik hier

Wij matchen mensen met mensen

Vacatures

Ontdek hier onze openstaande posities. Filter op bouw, vastgoed of wonen. En vind meteen een baan die bij je past. Geen match gevonden? Geen zorgen! We nodigen je nog steeds graag uit. De kans is groot dat we vaak een passende vacature voor je hebben die mogelijk nog niet openbaar is óf er een kunnen creëren binnen ons uitgebreide netwerk. We bespreken graag je wensen en behoeften en nemen hier de tijd voor. Dit alles doen we uiteraard onder het genot van een lekkere kop koffie. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en te zien hoe we je professioneel kunnen ondersteunen bij het vinden van een baan die perfect bij je past.


Maatschappelijk Vastgoed 1 vacatures
Woning-
corporaties
15 vacatures

Ons verhaal

Bij Trevo zorgen wij ervoor dat passie voor mensen en expertise in bouw, vastgoed & wonen samenkomen. Wij zijn een recruitmentbureau voor professionals. Gevestigd in Amersfoort. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we brengen de juiste mensen samen met de juiste kansen. Of je nu een doorgewinterde professional bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een bedrijf dat toptalent wil aantrekken, bij Trevo ben je aan het juiste adres.

Zo gaan we voor je aan de slag

Een nieuwe weg op de arbeidsmarkt brengt flinke verandering met zich mee. Daarom willen wij het jou zo makkelijk mogelijk maken. Geen gedoe meer met verschillende contactpersonen, maar een toegewijde begeleider die altijd voor je klaarstaat. Iemand die snel reageert op al jouw vragen en bereid is dat extra stapje voor je te zetten. Bij ons kun je rekenen op directe communicatie en het nakomen van afspraken. Kortom, we behandelen jou zoals we zelf behandeld willen worden.

Wie zijn we

Stap binnen in de wereld van Trevo: een team van dynamische krachten, vol ambitie. Elke dag bundelen we onze expertise om zo de juiste mensen met elkaar te matchen. Onze missie? Mensen met mensen matchen. Wij willen jou op de meest efficiënte, doelgerichte en persoonlijke manier helpen om die ene baan te vinden, waarvoor jij elke dag met veel enthousiasme uit je bed stapt. De leukste vacatures vind je via Trevo!

Annabelle

Fabian

Astrid

PERSOONLIJK

Persoonlijke benadering staat centraal in alles wat we doen, omdat we geloven dat elk individu uniek is en speciale aandacht verdient. Door te luisteren naar behoeften en wensen kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden.

DOELBEWUST

Bij Trevo werken we effectief en efficiënt om onze doelen te bereiken. Dit betekent dat snelle communicatie een sleutelrol speelt in het werk wat we verrichten. Wij behandelen jou zoals we zelf behandeld willen worden.

TRANSPARANT

Wij bouwen vanuit vertrouwen, waarin eerlijkheid en helderheid centraal staan. Dit vormt voor onze partners en klanten de basis voor een succesvolle samenwerking en zo weten zij direct waar ze aantoe zijn.

Onze socials

Nieuwsgierig geworden naar Trevo? Neem een kijkje op ons LinkedIn en Instagram account. We nemen je mee in onze dagelijkse werkzaamheden, we delen successen met je en uiteraard vind je hier de laatste nieuwtjes op het gebied van vacatures. We nemen je graag mee in de wereld van Trevo.